2015. december 14., hétfő

Mágus Útja

Mágus Útja

Aki nyitott a metafizikai valóságra: alkimista. A tudatos teremtés: mágia.
Az univerzumot kormányzó törvények mindenki és minden életére érvényesek. Nem a természet alkotta őket, az csak feltárja őket számunkra és tanúbizonyságot tesz róluk. Megmutatják a rendet a káoszban. Örökérvényűek, mert mindenek felett álló alapelvek. Az élet folyamán minden törvény feltárul előttünk, csak oda kell figyelni rá. Ezek a „felkérdezések” az életünkben.
Mindenkiben belül el van ültetve a mag, mely rejti a titkokat. A magnak termőföldre van szüksége, hogy fejlődhessen. Időbe telik míg beérik. Mindig csak ugyanolyan gyümölcsöt hoz, mint a fa, amelytől származik.
 De a mag elpusztul, ha nem fejlődik, és megáll a növekedés.
A benned lévő mag = a saját, belső Mágusod, mestered. Ha testünk mentes a külső programozástól és zavaró tényezőktől, akkor ösztönösen és intuitív érzéseink által közvetített törvények alapján működik.
Az elme és az Ego sokszor ellenáll az élet áramlásának. Ezért fontos az önismeret, és az önmagunk gyógyítgatása (a lelki sebeké), hogy újra hozzáférjünk a bennünk lévő tiszta Forráshoz. Minden válasz ott található.
Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Miről szól ez a világ? Stb. Ezen a tanfolyamon ezt a belső magot fogjuk kicsíráztatni. Életre hívjuk a belső Mágusunkat, és segítségével próbáljuk értelmezni a spirituális törvényeket. Melyek által életünk összes feladatát és nehézségét átalakíthatjuk, mivel egészen a problémák gyökeréig hatolnak, és segítségükkel a forrásnál alakíthatjuk át önmagunkat, ahelyett, hogy pusztán a tünetekkel küzdenénk.
Alkalmazni már neked kell a saját életedben a megtanultakat. Ez lesz az a folyamat, mikor termést, gyümölcsöt hoz a benned növekvő fa.

 Beavatás annyit jelent, megérteni, ezáltal mentálisan uralni valamit. Az egységbe való beolvadás döntő lépése beavatottnak lenni és talán igaz az is, hogy ez az egyetlen járható út az ember tökéletes transzformációja felé. Megtalálni a Vörös Oroszlánt, amely bennünk van, és amely összekapcsol minket az Univerzummal, a Forrással. A beavatás azonban korántsem csak külső történések, vagy a velük való konfrontáció és az abból leszűrt tapasztalatok összessége, hanem egy belső út, amelynek során egy időpillanattól kezdve önmagunkban találkozunk az isteni tudattal, s ezzel igaz önvalónkra ébredünk és alkimista módon egymásba olvad mindaz, ami igazából mindig is volt és egybe tartozott.

"Nem emberi lények vagyunk, akik spirituális élményeken megyünk keresztül, hanem spirituális lények, akik az emberi létezés élményén haladnak át." (Maharishi Mahesh)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mágus Útja

Mágus Útja Aki nyitott a metafizikai valóságra: alkimista. A tudatos teremtés: mágia. Az univerzumot kormányzó törvények mindenki ...